Απεργιακή κρίση

Από τα τέλη του Γενάρη βρίσκομαι σε έναν δημόσιο φορέα με 12μηνη σύμβαση/πρακτική/αγροτικό. Δεν λέω, καλά είναι. Μέχρι τώρα είχαν γίνει 2 απεργιακές κινητοποιήσεις, απο τους μόνιμους συμμετείχαν μόνο 2 άτομα τη φορά. Και αυτά διαφορετικά κάθε φορά. Ήμουν μάρτυρας απίστευτων στοιχομυθειών  καθώς αποφάσιζαν χαμηλόφωνα να μην συμμετέχουν σε καμμία απεργία, λόγω φόρτου εργασίας όπως έλεγαν.

Χαρακτηριστική ήταν η υπερηφάνια με την οποία μου ανακοίνωνε μία βλαμμένη ότι θα δώσει και 4 μισθούς για τον «Γιωργάκη», για να βοηθήσει την χώρα. Συνεχιζόταν απο δηλώσεις απόλυτης υποταγής στην κυβέρνηση και αναγνώρισης του ακαταλόγιστου διότι όταν ήταν παλαιότερα Υπουργός, έφταιγε ο Σημίτης, και ήταν απλά νέος σε ηλικία και δεν ήξερε!!! Βέβαια όταν πήγε στην τράπεζα και είδε, ή νόμιζε ότι είδε μειωμένο τον μισθό της, γκάριζε να μαζευτούν όλοι σε ένα γραφείο για να «συζητήσουν» τί γίνεται… Εννοείται ότι δεν πήγε κανείς. Διότι ο βολεμένος κώλος δύσκολα κουνιέται.

Βασικά ήθελα να πω κάποια πράγματα για την κρίση, το ΔΝΤ κλπ. Ευτυχώς υπάρχουν άτομα που τα λένε πολύ καλύτερα απο μένα… Διαβάστε εδώ !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s